• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Petrolul Ploieşti îşi va continua activitatea şi după falimentul societăţii lui Daniel Capră, venit după retrogradarea prahovenilor în liga secundă.

Mărcile şi brand-ul Petrolul au revenit la Primăria Ploieşti după declararea falimentului vechiului club, iar Valeriu Răchită îi asigură pe fani că va înfiinţa în timp util noua societate Petrolul, care va juca sezonul viitor, cel mai probabil, la nivel de judeţ, în liga a patra.

"La sfârşitul acestei săptămâni vom avea răspunsul în ceea ce priveşte Certificatul de Identitate Sportivă şi al noii societăţi pe acţiuni. Noi avem rezervate cinci denumiri pentru care vom obţine respectivul certificat, urmând ca suporterii să decidă care va fi numele viitorului ONG”, a declarat Răchită.

Fostul căpitan şi manager al ploieştenilor susţine că va găsi investitori dornici să se implice la noul club, mai ales că acesta va purta denumirea, sigla şi culorile vechiului Petrolul.

Petrolul a falimentat în această vară, la 92 de ani de la înfiinţarea clubului, sub numele de Juventus Bucureşti, şi 54 de ani distanţă de la mutarea la Ploieşti.

Patru titluri, în 1930, 1958, 1959 şi 1966, şi trei Cupe ale României, în 1963, 1995 şi 2013. are în palmares Petrolul