• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Trimis acasă după escapada bahică în care a fost angrenat, alături de alţi trei colegi de la Dinamo, Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre şi Alin Dudea, în avionul naţionalei de tineret, Vlad Olteanu va fi sancţionat şi de echipa la care este împrumutat, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Antrenorul divizionarei secunde, Valentiu Suciu, a asigurat că gestul lui Olteanu nu va rămâne nepedepsit.

"Gestul lui Vlad este incalificabil. Nu poate fi tolerat aşa ceva nici la echipa de club, ce să mai vorbim despre naţională! Olteanu a lezat şi imaginea clubului nostru, unde încercăm să ne impunem prin respect atât pe teren, cât şi în afara gazonului. Nu am discutat concret cu cei din conducerea lui Sepsi, dar, mai mult ca sigur, Vlad Olteanu va fi sancţionat atât în plan material, cât şi sportiv", a declarat Suciu pentru Gazeta Sporturilor.

Fundaşul în vârstă de 21 de ani a fost împrumutat în iarnă de Dinamo la Sepsi, pentru care a jucat deja patru meciuri în Liga a II-a.

Gruparea din Covasna joacă, sâmbătă, de la ora 11.30, în direct la Digi Sport 1, cu Olimpia Satu Mare.

Sepsi este pe locul 4 în liga secundă, la un punct de locurile promovabile, în timp ce Olimpia e pe poziţia a cincea, la trei puncte în spatele echipei din Sfântu Gheorghe.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT