• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Oţelul Galaţi va disputa pe stadionul "Oţelul" meciurile pe care le mai are de jucat anul acesta 'acasă', în urma discuţiilor dintre primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, şi conducerea combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi, proprietarul terenului, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Emanuela Turcu.

"Le mulţumesc oficialilor combinatului pentru decizia luată. Este un demers pe care l-am făcut din respect pentru suporteri, pentru echipă şi pentru ceea ce reprezintă Oţelul pentru comunitate", a declarat Marius Stan.

Liga 2: UTA Bătrâna Doamnă a evitat un eșec rușinos în ultima fază. Rezultatele și marcatorii

Oficialii Oţelului fuseseră înştiinţaţi că echipa nu va mai putea juca pe stadionul care-i poartă numele, arena urmând să intre în conservare, iar în urmă cu doar două zile a fost omologat stadionul Dunărea din Galaţi, pentru ca echipa să nu fie nevoită să-şi joace meciurile de acasă în altă localitate.

În urma deciziei luate joi, partida dintre Oţelul şi FC Clinceni, contând pentru prima etapă a returului Ligii a II-a, se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Oţelul.

După 12 etape jucate în Seria 1 din Liga 2, Oţelul se află pe locul 12 (penultimul), cu 9 puncte. Ceahlăul e "lanterna roşie", cu 8 puncte.