• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Meciul dintre Şoimii Pâncota şi CSM Râmnicu Vâlcea, din etapa a 12-a a Ligii a II-a de fotbal, nu va avea loc, după cum a anunţat clubul vâlcean pe site-ul său oficial, faptul fiind confirmat şi pe site-ul Comisiei Centrale de Arbitri.

"Clubul nostru a primit din partea Federaţiei Române de Fotbal o adresă oficială potrivit căreia meciul dintre Şoimii Pâncota şi CSM Rm. Vâlcea, programat iniţial pentru ziua de sâmbătă, ora 11:00, nu se va mai disputa", precizează clubul vâlcean.

Şoimii s-a înscris în competiţie în ultimul moment, cu un lot încropit şi a pierdut 10 din cele 11 meciuri jucate în acest campionat, obţinând un singur punct şi având un golaveraj catastrofal, 1-73.

CSM Râmnicu Vâlcea, care va câştiga la "masa verde" (dacă Şoimii nu va fi exclusă din campionat şi toate rezultatele anulate, n. red.), va disputa sâmbătă un meci amical, de la ora 11:00, în compania formaţiei Cozia Călimăneşti, din campionatul judeţean.

"Pur şi simplu suntem în imposibilitatea de a organiza jocul oficial de sâmbătă, de la Şiria. Ce se va întâmpla mai departe nu mă întrebaţi, fiindcă nu ştiu", a mărturisit, pentru Sport Arad, Dorin Micşa, directorul sportiv al divizionarei secunde arădene.