• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Confuzie totală în fotbalul românesc! După ce ACS Poli Timișoara a rămas în Liga 1 pe ultima sută de metri, în locul Rapidului, lucrurile nu stau mai bine nici la nivelul eșalonului secund.

Abia în cursul zilei de marți, s-a decis ca liga a doua să pornească la drum cu 21 de echipe. Cum numărul de formații este unul impar, câte o echipă va sta în fiecare rundă. Retrogradate sportiv, Unirea Tărlungeni a rămas în al doilea eșalon, la fel ca Metalul Reșița. Brașovenii vor juca însă în Ilfov, la Ștefănești.

În ultimul moment, în competiție s-a înscris și Șoimii Pâncota, echipă rămasă însă fără finanțare și care nu are un staff tehnic, dar nici lot de jucători. Cei de la Șoimii își vor disputa la Arad meciurile de pe teren propriu.

Nou-promovată, echipa suporterilor din Timișoara, ASU Politehnica, continuă un proiect început în 2012, după dispariția clubului condus de Marian Iancu. Poate cel mai așteptat meci din liga a doua este marele derby dintre UTA și ASU Politehnica, programat la Arad, în etapa a 16-a.

Programul primei etape:

CS Afumați - Șoimii Pâncota
Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Brașov
Juventus București - CS Mioveni
Olimpia Satu Mare - Metalul Reșița
Dunărea Călărași - Dacia Unirea Brăila
Unirea Tărlungeni (Ștefănești, IL) - Foresta Suceava
UTA - CSM Râmnicu Vâlcea
ASU Politehnica - Chindia Târgoviște
CS Balotești - ACS Berceni (Constanța)
Academica Clinceni – FCM Baia Mare

Luceafărul Oradea stă.

Sursa foto: druckeria.ro