• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UTA a avut un parcurs foarte bun în liga a doua, este acum aproape chiar de promovarea în Liga 1, iar acest lucru se datorează și tinerilor talentați pe care Roland Nagy îi are la dispoziție.

Unul dintre ei este Dennis Man, care promite mult la cei doar 17 ani pe care îi are. Atacantul celor de la UTA a impresionat inclusiv în returul cu Dunărea Călărași, când a deschis drumul spre victoria arădenilor, prin golul de 1-0 pe care l-a înscris în poarta lui Lungu.

VIDEO GOLUL LUI MAN CU DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Man, care a marcat un gol și a primit titlul de cel mai tehnic jucător în finala Cupei României din Liga Elitelor U19, pe care UTA a câștigat-o cu 3-2 în fața rivalei ACS Poli, a intrat repede în vizorul cluburilor de top din Liga 1, fiind disputat acum de Dinamo și Steaua.

UTA speră să obțină cât mai mulți bani de pe urma jucătorului, care ar avea șanse mai mari să ajungă sub comanda lui Laurențiu Reghecampf. "Mă bucur că sunt dorit de un club așa mare precum Steaua, dar nu vreau să mă duc acolo să fiu doar o rezervă", le-a spus Man apropiaților. În momentul de față, atacantul își caută un impresar care să-l reprezinte, cu ajutorul tatălui său.

La fel ca și colegii lui, Dennis Man are restanțe financiare de mai multe luni. Astfel, cu o zi înaintea returului cu Călărași, jucătorii lui Roland Nagy au primit salariul pe luna ianuarie, după cum a aflat digisport.ro.

Atacantul arădenilor a marcat 10 goluri în acest sezon pentru UTA, incluzându-l aici și pe cel din barajul cu Dunărea Călărași.

75.000 de euro este cota de piață a lui Man
2018 este anul în care expiră contractul jucătorului cu UTA