• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Indienii au făcut coadă la aeroport pentru a-i vedea pe jucătorii Rapidului, iar antrenorul Dan Alexa a fost întâmpinat cu ghirlande de flori, după un drum care a durat 17 ore.

La hotel, jucătorii au fost primiți în stil tradițional indian, pentru a se acomoda mai bine cu locul aflat la 6.000 de kilometri de casă.

După ce au făcut cunoștință cu o parte din cultura locală, Dan Alexa și-a convocat elevii la primul antrenament pe pământ indian.

"Pentru mine e ceva nou, îmi place foarte mult. De prima dată când am intrat pe aeroport, oamenii ne-au primit cu respect sunt foarte calzi, însă e foarte multă aglomerație și chestia asta pentru mine mi se pare un pic cam ciudată. Este o senzație unică, nu am mai trăit așa ceva. E un semn foarte mare de respect pentru noi", a spus fundașul stânga Nicolae Vasile.

Digi Sport e singurul post de televiziune care e alături de rapidiști la turneul din India. Acolo, giuleștenii vor întâlni într-un turneu amical Volyn Lutsk și echipele sub 23 de ani de la Watford și Atletico Paranaense, din Brazilia.

Programul meciurilor Rapidului în India:

7 februarie: Rapid - Volyn Lutsk
9 februarie: Watford U23 - Rapid
13 februarie: Atletico Paranaense U23 - Rapid

Din cealaltă grupă fac parte Argentina U23, TSV 1860 Munchen U23 (Germania), Shamrock Rovers (Irlanda) și Dnipro Dnipropetrovsk (Ucraina).

Semifinalele se desfășoară pe 18 și 19 februarie, iar finala pe 21 februarie.