• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Juventus Bucureşti a ajuns în premieră în Liga 1. Echipa din Colentina a învins-o pe CS Baloteşti şi a beneficiat de eşecul arădenilor de la UTA pentru a obţine matematic locul în primul eşalon.

Juve de România a ajuns în mai puţin de un an din liga a treia în Liga 1. Promovată în eşalonul secund în mai anul trecut, echipa pregătită de Daniel Opriţa şi-a asigurat matematic prezenţa în prima divizie după ce s-a impus cu 3-1 acasă, în faţa lui CS Baloteşti, iar UTA a pierdut, 0-1, în deplasare, în faţa Dunării Călăraşi. Echipa din Arad ocupă acum locul de baraj, cu un punct mai puţin decât Sepsi Sf. Gheorghe.

"Asta e situaţia, trebuie să ne gândim că mai avem patru meciuri de disputat; două le vom sta, dar luptăm până la final. Încercăm să scoatem maximum din meciurile care au rămas şi vedem ce se întâmplă", a comentat Laurenţiu Roşu, antrenor la UTA Bătrâna Doamnă.

UTA poate pierde şi locul al treilea, pentru care se mai bat CS Mioveni şi FC Braşov. Argeşenii au două puncte de recuperat, în timp ce stegarii, aflaţi la trei puncte în spatele arădenilor, primesc vizita Daciei Unirea Brăila, marţi, în direct la Digi Sport 1, de la ora 17:00. Stegarii joacă apoi pe terenul Metalului Reşiţa, iar CS Mioveni evoluază acasă, în faţa Academicii Clinceni, în timp ce UTA stă.