• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

La 31 de ani, cariera lui Florin Costea a intrat pe o pantă descendentă. Fostul atacant al Universității Craiova nu și-a mai găsit echipă, după ce ultima oară a evoluat în Iraq, la Zakho FC, în 2015.

Costea vrea să prindă pe ultima sută de metri un contract în lumea arabă, dar ia serios în calcul să joace în liga a doua din România, la CSM Râmnicu Vâlcea, dacă ofertele din străinătate nu se vor concretiza. De altfel, aici s-a și lansat Costea în fotbalul mare, ajungând apoi la Craiova și la Steaua.

Jerry Gane, antrenorul echipei, este foarte optimist și speră să se bazeze pe Florin Costea chiar la următorul meci de pe teren propriu, cel cu Berceni, după cum scrie liga2.prosport.ro.

"Am avut şi zilele trecute o discuţie cu Florin Costea, el încă mai aşteaptă o ofertă tentantă din zona arabă. Fratele lui, Mihai, este cu echipa la care activează, Al-Ittihad Kalba, în cantonament la Bucureşti. Este normal să mai aştepte şi Florin, vorbim de ofertă foarte bună din punct de financiar. Avem garanţia din partea lui că, dacă nu se concretizează o ofertă din străinătate, atunci singurul club din ţară la care va activa va fi CSM Râmnicu Vâlcea.

Va fi un plus pentru echipă în momentul în care el va veni. El se pregăteşte de foarte mult timp cu noi, Jerry poartă zilnic discuţii cu el", a afirmat managerul CSM-ului, Lucian Munteanu.

350.000 de euro este cota de piață a lui Costea, conform transfermarkt.de