• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Administratorul stadionului Rapid, fosta campioană mondială Vali Ionescu-Caciureac, se teme de lucruri grave pregătite pentru ziua de duminică.

Aceasta a trimis un comunicat în care îi roagă pe suporterii care vor fi prezenţi la Rapid - Clinceni să nu pună în practică zvonurile lansate în ultimele zile, anume că fiecare fan va pleca după meci cu o amintire: un scaun, o bucată de gazon, una din plasa porţilor etc. Suporterii ar face asta pentru a păstra câte o amintire de pe stadionul inaugurat în 1939 în ideea că va intra în renovare.

Rapid - Clinceni este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 14:00. Cele mai importante faze video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Ministerul Transporturilor, proprietarul arenei, nu a semnat încă toate documentele cu Compania Naţională de Investiţii, lucru aşteptat să se întâmple undeva spre finele anului 2017. În aceste condiţii, Rapid va juca şi cea mai mare parte din sezonul viitor tot pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu.

Comunicat CS Rapid:

"Apel către suporteri

Ca urmare a informațiilor apărute în mijloacele mass-media, conform cărora partida de fotbal dintre FC Rapid București și FC Academica Clinceni, contând pentru etapa a noua din play-off-ul Ligii a II-a, seria I, ar fi ultima pe care o dispută fotbaliștii feroviari pe Stadionul "Valentin Stănescu", din București, conducerea CS Rapid București precizează următoarele:

- Stadionul "Valentin Stănescu" este element patrimonial aparținând CS Rapid București;

- Procedurile de cedare ale arenei către Compania Națională de Investiții SA, în vederea modernizării nu au fost încă finalizate, așadar Stadionul "Valentin Stănescu" nu va fi dărâmat imediat;

- CS Rapid București invită și pentru sezonul viitor echipa de fotbal FC Rapid București să susțină meciurile de pe teren propriu pe același stadion, acesta fiind recunoscut ca unul emblematic pentru spiritul rapidist.

Ținând cont de cele mai sus, conducerea CS Rapid București invită pe toți suporterii la calm și civilizație, iar dacă doriți ca și anul viitor să aibă echipa favorită unde juca, sugestia de a devasta arena pentru a avea fiecare o amintire din stadion trebuie ștearsă imediat din mentalul colectiv. Stadionul "Valentin Stănescu", în forma sa actuală, rămâne funcțional, iar noi vom fi primii care vă vom anunța când vor începe lucrările de demolare și modernizare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!"

Meciul dintre Rapid și Clinceni, programat să se dispute duminică, de la ora 14:00, este ultimul din actualul sezon pentru Rapid pe teren propriu.

În ultima etapă, giuleştenii vor juca în deplasare, cu SC Bacău. Cu două runde înaintea încheierii campionatului, Rapid conduce Seria 1, cu două puncte peste Dunărea Călăraşi.

Giuleştenii au fost penalizaţi de FIFA cu 6 puncte din cauza unor datorii către un fost jucător, dar hotărârea a fost suspendată de FRF în aşteptarea lămuririi situaţiei.