• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rapid a primit invitația de a participa la tradiționalul turneu Sait Nagjee Amarsee, care va avea loc în sud-vestul Indiei, la Kozhikode. Giuleștenii se vor întâlni acolo cu brazilianul Ronaldinho, care va fi ambasadorul turneului.

"Va participa la acest eveniment. Sperăm cu această ocazie să aducem fotblaul în prim plan din nou în zonă. Este pentru prima dată când la această competiție vor particia formații din Europa și America Latină" a declarat unul dintre organizatori.

Ronaldinho e veche cunoștință a rapidiștilor. În 2001 a fost pe teren la partida dintre giuleșteni şi PSG, în Cupa UEFA. Atunci nocturna de pe stadionul Giulești s-a stins la scorul de 1-0 pentru francezi. Meciul nu s-a mai reluat, iar formația pariziană s-a impus cu 3-0 la "masa verde".

Ronaldinho, care şi-a reziliat contractul cu Fluminense în luna septembrie, a anunţat că va juca din nou pentru echipa de fotbal din Rio de Janeiro, cu ocazia Cupei Florida, care se va disputa luna aceasta în trei oraşe din Statele Unite, cu participarea a opt cluburi.

Pe 3 februarie, "alb-vișiniii" vor pleca în cantonamentul din India și vor reveni cu o săptămână înaintea primului meci oficial al anului 2016, care e programat pe 27 februarie, cu Academica Clinceni.

Giuleștenii vor evolua acolo alături de două echipe locale şi formaţiile sub 23 de ani ale Herthei Berlin, River Plate, Corinthians, TSV 1860 Munchen și Atletico Paranaense.