sucu
Exclusiv Decizia luată de Victor Angelescu, după ce Dan Șucu a anunțat că merge cu galeria la Craiova
bocciu
Video Liviu Ungurean ”Bocciu” și ceilalți doi ultrași ai Rapidului rămân în arest
bataie 16
Exclusiv Decizia ”destul de costisitoare” luată în premieră de Dinamo, după sancțiunea dură primită
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Special

VIDEO Iencsi a bătut palma cu Moraru și Pancu! Va fi prezentat la Rapid luni, ÎN DIRECT la Digi Sport 3

16.07.2015, 17:16

UPDATE 12:29. După două ore de discuții cu fostul său coleg Daniel Pancu, pe lângă care Valerii Moraru insistă să preia funcția de președinte, Adrian Iencsi a ieșit de la ProRapid ca antrenor principal al Rapidului.

iencsi
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Niciunul dintre oficialii giuleșteni nu a dorit să facă vreo declarație, urmând ca Iencsi și Pancu să fie prezentați oficial luni, de la ora 16:00, într-o conferință de presă care va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

"Așa se pare, sunt noul antrenor al Rapidului! Vorbim luni, la conferința de presă", a venit confirmarea fostului căpitan al giuleștenilor. 

Iencsi a semnat un contract pe un an, cu opțiune pe încă două sezoane, având ca obiectiv clasarea pe un loc ce asigură promovarea. Salariul său va fi de 3.000 de euro pe lună. 


UPDATE 10:28 - În dimineața zilei de vineri, 17 iulie, Iencsi va veni la baza ProRapid pentru a pune la punct ultimele detalii și pentru a semna contractul cu echipa sa de suflet. 



UPDATE 18:50 - Adrian Iencsi a comentat pe marginea zvonurilor care susţin că va fi următorul antrenor al Rapidului. Fostul internaţional crede că patronul giuleştenilor preferă un tehnician cu experienţă.

"Eu am avut o discuţie cu patronul acum o lună, i-am spus ideile mele pentru redresarea Rapidului, dar după aceea nu am mai primit niciun răspuns. Probabil că dânsul consideră că trebuie să pună un antrenor cu experienţă, care a activat mai mult timp în Liga I.

Suporterii ar fi încântaţi, normal, pentru că eu am fost un jucător important la Rapid. Şi acum, de când se vehiculează numele meu ca antrenor la Rapid, mă sună mulţi oameni, mă opresc şi pe stradă şi îmi spun să vin la Rapid", a declarat Iencsi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Totodată, Iencsi consideră că ceea ce îl recomandă pentru postul de antrenor al Rapidului este experienţa sa pe bancă, nu doar faptul că a evoluat în Giuleşti, unde a fost căpitan.

"De trei ani am început antrenoratul, am început de jos, pentru că aşa am considerat că e bine. Am acumulat multe cunoştinţe, am obţinut şi unele performanţe la ligile inferioare, apoi am avut ocazia să fiu secundul lui Ioan Andone la Apollon Limassol.

Aşa că eu dacă aş prelua conducerea tehnică a Rapidului, nu aş prelua doar pentru că am fost jucător al Rapidului. Nu, ci pentru că sunt antrenor de trei ani. Nu ştiu cum gândeşte domnul Moraru, dar indiferent ce se va înâtmpla, eu sunt alături de ei şi le vreau binele", a precizat tehnicianul în vârstă de 40 de ani.


Cu doar câteva zile înaintea reunirii în vederea startului unui nou sezon, Rapid îşi caută încă un antrenor.

Unul care să dea OK-ul pentru definitivarea lotului şi care, de luni, să înceapă să pregătească echipa pentru un sezon la finele căruia revenirea în Liga 1 este cuvânt de ordine.

În ultimul timp, Valerii Moraru a luat legătura cu o serie de tehnicieni cu nume, liberi de contract, pentru a negocia, mai mult sau mai puţin formal, un viitor contract. Rând pe rând, Ze Maria, Florin Marin, chiar Cristi Pustai şi Cristiano Bergodi, Vasile Miriuţă ori Petre Grigoraş au fost variantele luate în calcul.

Ultimii doi au fost chiar văzuţi la ProRapid, dar, în realitate, o eventuală materializare a discuţiilor a fost de fiecare dată foarte departe.

Mulţi s-au întrebat ce urmăreşte patronul moldovean al giuleştenilor şi au fost de părere că această joacă de-a tehnicienii nu e de natură să transmită un mesaj de stabilitate, de seriozitate opiniei publice şi mai ales suporterilor.

Mihăiţă Ianovschi, mereu varianta de rezervă

În realitate, Moraru a mizat în permanenţă pe planul B. Adică promovarea fostului secund Mihăiţă Ianovschi. De altfel, Ianovschi a fost în tot acest timp o constantă, ocupându-se de diversele trialuri şi fiind consultat în privinţa aducerii de noi jucători ori, după caz, a păstrării celor vechi.

Coopotarea lui Daniel Pancu în structura de conducere ar putea schimba cu puţine momente înaintea reunirii toate planurile. "Dacă cineva se gândeşte că voi fi o marionetă, greşeşte amarnic!", a fost reacţia spontană şi extrem de interesantă a fostului internaţional, în momentul în care Moraru a încercat un joc, punându-l pe Pancu în faţa faptului împlinit cu anunţul: "Avem preşedinte!".

Influenţat de faptul că invariabil tehnicienii cu care intra în contact îi spuneau că au nevoie mai mare de Pancu în teren, patronul din Giuleşti a trebuit să-şi nuanţeze discursul şi să îi solicite lui Pancone să fie preşedinte-jucător.

Decizia care i-ar putea uni iar pe rapidişti!

Şi prima acţiune a idolului din Giuleşti ar putea fi una cât se poate de ofensivă! În sensul că sunt informaţii că Pancu îl susţine pe fostul său coechipier, Adi Iencsi, pentru funcţia de antrenor al Rapidului.

Ex-căpitanul rapidist a fost în anturajul clubului chiar şi în acaeastă vară, dar în stilul caracteristic Moraru a lăsat discuţiile în coadă de peşte, lansându-se ulterior momentului cu Adi Iencsi la trialuri în diverse tratative care nu au dus nicăieri. Se poate spune că tocmai pentru faptul că Pancu îl susţine pe Iencsi, în Giuleşti este după foarte mult timp o unanimitate în ceea ce priveşte opţiunea suporterilor.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Este cunoscut faptul că grupul de la tribuna a II-a se află într-un război rece cu fanii de la peluză şi în ultima perioadă fiecare dintre cele două entităţi a încercat prin toate mijloacele să influenţeze deciziile conducerii, punând de multe ori orgoliul înaintea interesului pe care îl are Rapidul.

De data aceasta, cuplul Pancu-Iencsi relaţionând fie ca preşedinte-antrenor ori ca jucător-antrenor e văzută a fi varianta ideală.

Aşadar, la finele acestei săptămâni este de aşteptat ca Valerii Moraru să anunţe staff-ul cu care atacă promovarea, cu atât mai mult cu cât la ProRapid era programtă şi şedinţa prin care adunarea acţionarilor urma să aprobe noua organigramă. Cel mai probabil va fi anunţat tandemul Iencsi-Ianovschi.

Etichete: rapid , liga 2 , adrian iencsi , valerii moraru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
bataie 16
Exclusiv Decizia ”destul de costisitoare” luată în premieră de Dinamo, după sancțiunea dură primită

După ce Bayern Munchen i-a dat ultimatum, agentul lui Alphonso Davies a spus lucrurilor pe nume
Bayerns Alphonso Davies - FC Bayern München - Archivfoto RECORD DATE NOT STATED Fußball *** Bayerns Alphonso Davies FC B
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Xavi a ajuns în instanță, după ce a fost numit ”bufonul Europei” și ”antrenor cu metode criminale”
Citește și
Video Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Remiză spectaculoasă la debutul în play-off-ul din Liga 2
FOTBAL:GLORIA BUZAU-CORVINUL HUNEDOARA, LIGA 2 CASA PARIURILOR (1.03.2024)
Video Liga 2 | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Remiză în primul meci din play-off-ul Ligii 2
Liga 2 se vede la Digi Sport/ foto: frf.ro
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Exclusiv Victor Angelescu, reacție vehementă după ce instanța a decis că Liviu Ungurean ”Bocciu” va rămâne în arest
bocciu-3

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale