• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Florin Costea a revenit cu gol în fotbalul românesc. Atacantul în vârstă de 31 de ani a înscris la primul meci după revenirea la echipa oraşului unde a făcut primii paşi în fotbal, CSM Râmnicu Vâlcea.

Costea a marcat pentru echipa lui "Jerry" Gane în în minutul 39 al partidei din deplasare cu Dacia Unirea Brăila, după ce a primit o pasă cu călcâiul de la fostul coleg de la Universitatea Craiova, Mihai Dina.

VEZI AICI GOLUL LUI COSTEA

A fost primul gol într-un meci oficial al lui Florin Costea după peste doi ani. "Vârful" născut la Drăgăşani nu mai înscrisese din 27 iulie 2014, într-o victorie cu 4-0 a lui CFR Cluj contra Ceahlăului. 786 de zile au trecut de la acel moment.

Au urmat în 2015 două experienţe ratate peste hotare pentru Costea, la Arsenal Tula (Rusia) şi FC Zakho (Irak).

Considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români ai ultimului deceniu, Florin Costea a fost evaluat de fostul patron al "Ştiinţei", Adrian Mititelu, la zece milioane de euro.

A jucat şase meciuri în naţionala României în 2008 şi 2009, iar în 2011 a ajuns la Steaua, pentru care a înscris doar două goluri în toate competiţiile, în 19 partide.

La trei minute distanţă de golul lui Florin Costea a ieşit la rampă şi Mihai Dina. Fostul mijlocaş al Craiovei şi-a driblat ca în curtea şcolii adversarii într-una din cele mai spectaculoase faze văzute în actualul sezon al Ligii a II-a.

VEZI AICI DRIBLINGUL LUI DINA