• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Fostul antrenor al Stelei e aproape de o revenire în antrenorat, după ce a refuzat să-l însoțească pe Nicolae Dică, ”secundul” său, la SCM Pitești. Monitorul Expres scrie că Mirel Rădoi s-a întâlnit cu șefii lui FC Brașov, imediat după Revelion, pentru a negocia postul de antrenor al echipei.

Echipa de pe locul 5 din Seria a II-a a ligii secunde e gata să-i ofere locul de antrenor lui Mirel Rădoi, chiar dacă acesta nu are licență și nu va putea da indicații de pe margine.

Romeo Pașcu, președintele onorific al grupării ardelene, a recunoscut pentru sursa citată întâlnirea cu Rădoi. ”Este adevărat că m-am întîlnit cu Rădoi la Predeal. Mai multe nu vreau să comentez“, a spus Paşcu.

Adrian Szabo, actualul antrenor al brașovenilor, e conștient că i se pregătește debarcarea, dar spune că nu poate comenta prea multe. „Măsuri pot fi luate la nivelul băncii tehnice sau la nivelul echipei. E firesc ca atunci cînd lucrurile nu merg bine să se întîmple un şoc la echipă. Eu ce să vorbesc acum despre viitor, dacă viitorul este incert! Pot pica în ridicol“, declarase Szabo.

Patronul Ioan Neculaie este nemulțumit de clasarea echipei la finalul anului. ”Locul 5 nu e bine deloc. Nu am cum să fiu mulțumit. S-au întâmplat lucruri care nu mi-au plăcut”, a spus patronul galben-negrilor.

Întâlnirea lui Romeo Pașcu, la Predeal, cu Mirel Rădoi, pe 2 ianuarie, nu a fost, așadar, deloc întâmplătoare. Sursa citată susține că fostul antrenor al Stelei trebuie să dea un răspuns până miercuri, 6 ianuarie. La întâlnire a fost prezent și Nicolae Dică, dar nu pentru a-l însoți pe Rădoi la Brașov, în cazul unui răspuns pozitiv.

„Este adevărat că m-am întîlnit cu Rădoi la Predeal. Nu am fost doar eu acolo. Am discutat şi cu Dică, pentru că vrea la SCM Piteşti un jucător de la FC Braşov, care este la noi în lot sub formă de împrumut de la Viitorul. Mai multe nu vreau să comentez. Miercuri vom avea o şedinţă la club cu toţi cei din conducere şi vom vedea ce strategie vom adopta“, a spus președintele onorific al Brașovului, Romeo Pașcu.