• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Liga a II-a va continua în formulă completă. Luceafărul Oradea nu se va mai retrage din campionat, aşa cum a anunţat săptămâna trecută.

Abandonată de finanţatorul Ioan Blidaru, Luceafărul a fost preluată de omul de afaceri Nicolae Sarcină şi va continua să joace în liga secundă, deşi nu s-a prezentat etapa trecută la meciul cu FC Argeş, pierdut cu 3-0 la "masa verde".

Noul antrenor al bihorenilor va fi fostul selecţioner al naţionalei de tineret a României, Cristian Dulca. Acesta va avea o misiune dificilă: trebuie să reformeze cât mai repede lotul în condiţiile în care jucătorii au fost declaraţi liberi de contract după anunţul de retragere din campionat. Paul Păcurar şi-a găsit chiar şi o nouă echipă la care să evolueze: a fost prezentat de UTA.

Luceafărul Oradea e obligată să se prezinte la meciul de sâmbătă, cu Chindia Târgovişte, pentru că a doua neprezentare ar duce la excluderea din campionat.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT