• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Penalizată pentru neplata unor datorii către jucători, Olimpia Satu Mare a obținut o victorie suprinzătoare, 2-0 în fața celor de la Metaloglobus, în prima etapă a returului. Situalia clubului este una tragică. Neplătit de la începutul sezonului, un jucător a renunțat la fotbal și s-a angajat pentru a putea să-și întrețină familia.

"Vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru tot ceea ce am făcut împreună. Și azi au dat maximum și am reușit victoria, deși nu au mai văzut niciun leu încă din luna iulie, de când s-a început pregătirea! Dar sunt și altii care au mai mult de 5-6 luni de neplată! Ionuț Hlinca s-a lăsat de fotbal, începând de luni și s-a angajat pentru a face rost de niște bani ca să-și întrețină familia!" a precizat antrenorul Zoltan Ritli, la Sport Total FM, după succesul cu Metaloglobus.

Viitorul clubului va fi decis săptămâna viitore, însă sunt șanse mari ca acesta să se desființeze. Olimpia Satu Mare se află în prezent pe locul 14, cu 19 pncte.

"Luni sau marți vom afla pe ce drum o va lua clubul, ori continuă sub forma unei reorganizpri, și aici vă dați seama că trebuie niște bani la jucători, ori își va închide porțile! Noi ne-am respectat meseria și, mai mult, am reușit să menținem clubul deasupra locurilor retrogradabile" a mai precizat fostul portar.