• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Pandurii a retrogradat în Liga a II-a, însă s-a ales cu un stadion superb.

Lucrările la noua arenă din Târgu Jiu sunt în stadiu avansat, după cum o dovedeşte poza postată pe contul de Instagram de Ionuţ Greere.

 

Pacat ca a retrogradat Pandurii #stadiontgjiu #drantonieseptimus #Insecta #instamood #Photo #durii

O postare distribuită de Ionut Greere (@ionutgreere) pe12 Iun 2017 la 05:55 PDT

 

Noul stadion din oraşul lui Brâncuşi va avea 12 386 de locuri, o parcare de 400 de locuri, amenajată pe două niveluri, și o sală de antrenament.

21,8 milioane de euro costă construcţia "Municipalul" din Târgu Jiu, care ar trebui să fie gata în următoarea perioadă.

Stadionul va fi unul de patru stele, realizat după manualul anului 2010, însă nu se ştie deocamdată ce meciuri va găzdui după inaugurare.

Existenţa Pandurilor, club retrogradat în liga secundă şi aflat în insolvenţă, este incertă.

Şi alte două dintre cele trei stadioane noi construite de România după 2010, "Ilie Oană" din Ploieşti şi Cluj Arena, au ieşit anul trecut din circuitul primei ligi după falimentul celor de la Petrolul şi "U" Cluj şi au găzduit în ultimul sezon partide din liga a patra.

În afara arenei de la Târgu Jiu, în acest an ar trebui să fie inaugurat şi noul stadion din Craiova, care va avea 30 000 de locuri. Suma totală a investiţiei se ridică la 55 de milioane de euro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT