• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE: Meciul dintre UTA și Dacia Unirea Brăila va avea loc în cele din urmă, sâmbătă, așa cum era programat iniția, după ce arădenii au făcut dovadă plății baremului pentru arbitri.

Partida urmează, astfel, să aibă loc, sâmbătă, la Brăila, de la ora 11:00.


Situaţie dramatică în care a ajuns UTA. Arădenii nu au fost programaţi în următoarea etapă din Liga a II-a, contra Daciei Unirea Brăila.

Decizia Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF a venit după ce UTA nu a achitat baremul de arbitraj la jocul din etapa trecută cu ASA Târgu Mureş, pierdut cu 1-2 pe teren propriu, la Şiria, acolo unde îşi dispută trupa din Arad meciurile de acasă.

"În baza art. 83/12 din RD se sancţionează AFC UTA Arad cu neprogramarea la jocurile oficiale următoare până la achitarea baremurilor de arbitraj şi i se aplică o penalitate sportivă de 1.400 de lei. Termen 22.11.2017 în vederea citării directorului general al AFC UTA Arad - Grădinaru Decebal (n.r. Grădinariu e numele corect)", e decizia Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF.

Sport Arad susţine că UTA a ajuns în această situaţie după ce arbitrii ar fi refuzat să-şi ridice baremul la finalul meciului cu ASA după protestele vehemente ale directorului general al celor de la UTA, Codru Grădinariu, care le-ar fi spus acestora că nici nu merită plătiţi.

Conducătorii celor de la UTA susţin că au plătit între timp baremul de arbitraj. Au făcut-o însă după şedinţa Comisiei FRF, motiv pentru care s-au ales şi cu o penalitate sportivă de 1.400 de lei.

Pe site-ul CCA, jocul cu Dacia Unirea Brăila este programat, iar observator a fost delegat Lucian Cârjă din Constanţa.

Directorul general al arădenilor, Codru Grădinariu, e citat la FRF pentru scandalul făcut la finalul meciului cu ASA Târgu Mureş.

UTA e marea dezamăgire a sezonului din liga secundă. După doi ani în care a ratat la baraj promovarea în Liga 1, "Bătrăna Doamnă" se află doar pe locul 14 după 17 etape, cu 18 puncte.

UTA e cea mai titrată echipă din provincie, cu şase titluri şi două Cupe ale României.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT