• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Barcelona - Eibar (marţi, 23:00, Digi Sport 2) şi Real Madrid - Betis (miercuri, 23:00, Digi Sport 2) 

Clubul Şoimii Pâncota, aflat într-o situaţie dificilă după ce a rămas fără finanţare, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal cu neprogramarea la partidele următoare din Liga a II-a din cauza neachitării baremurilor de arbitraj.

În plus, gruparea arădeană a primit şi o penalitate sportivă de 1.400 de lei.

"În baza art. 83/12 din RD se sancţionează clubul ACS Şoimii Pâncota cu neprogramarea la jocurile oficiale următoare până la achitarea baremurilor de arbitraj şi observare şi i se aplică penalitate sportivă de 1.400 lei", se menţionează în soluţia comisiei publicată miercuri pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Şoimii Pâncota a rămas fără finanţare după ce la începutul lunii iulie consilierii locali ai oraşului arădean au decis să nu mai susţină echipa în Liga a II-a. Ulterior, preşedintele clubului, Pavel Piroş, a înscris formaţia în Liga a II-a, chiar dacă nu avea niciun jucător în lot.

Şoimii Pâncota a disputat până acum două meciuri în ediţia 2016-2017 a Ligii a II-a, aliniind la start echipe de juniori. În prima partidă, formaţia arădeană a pierdut cu 0-16, în deplasare, cu CS Afumaţi, iar în a doua cu 0-7, pe teren propriu, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Sâmbătă 20 august, conformă programării FRF, Şoimii ar fi trebuit să joace în a treia etapă în deplasare cu SC Juventus Bucureşti.

foto: liga2.ro