• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB are mari emoții legate de finalul de campionat, unul care se va decide sâmbătă seară, după o luptă în trei, la care mai participă FC Viitorul și Dinamo. Pentru a câștiga titlul 27, roș-albaștrii au nevoie de o victorie cu CS U Craiova, dar și de o remiză a jucătorilor lui Hagi, acasă, cu CFR Cluj.

Dincolo de aceste chestiuni ”fierbinți”, oficialii roș-albaștrilor s-au mai trezit cu o problemă pe cap. Vor fi reclamați, cel mai probabil marți, la Comisia de Disciplină a FRF, de către FC Brașov, pentru neachitarea banilor în contul lui Alexandru Chipciu.

”Noi nu vrem nici un euro în plus, vrem banii pe care-i merităm. Steaua ne-a distrus! Luptăm de luni de zile fără nici un ban, dar am preferat să tragem de noi şi să ne chinuim pentru că FC Braşov nu putea niciodată să se retragă din campionat!

E clar că Steaua ne-a făcut deja înmormântarea, nu ştiu de ce nu respectă nimic în ţara asta?! Vom face tot ce putem pentru a obţine această sumă şi pentru a putea trăi în continuare, deşi şansele sunt foarte, foarte mici”, a spus Vasile Dochița, președintele celor de la FC Brașov.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

După ce l-a vândut pe Alexandru Chipciu la Anderlecht, pentru 3,5 milioane de euro, vara trecută, FCSB nu și-a achitat încă obligațiile față de FC Brașov, club de la care îl achiziționase pe mijlocaș în 2012. Pentru că nu și-a primit cei 230.000 de euro, conform contractului, clubul ardelean a apelat la Federația Română de Fotbal, care i-a dat dreptate. Nici așa lucrurile nu s-au schimbat, banii neajungând nici până acum în conturile clubului de sub Tâmpa.

”Îi lăsăm până luni 15 mai, atunci când ar expira termenul până când cei de la Sporting Pitești, a treia parte în acest dosar, se pot adresa la TAS. După această dată vom face un memoriu la FRF pentru că ne vrem banii!

Vom face tot ce putem pentru a obține această sumă și pentru a putea trăi în continuare, deși șansele sunt foarte, foarte mici. Sunt sută la sută sigur că dacă primeam banii de la Steaua la timp, echipa noastră promova în Liga 1, chiar de pe locul 2”, a adăugat Dochița.

FC Viitorul - CFR Cluj, din etapa a 10-a a play-off-ului (ultima), se va disputa sâmbătă, 13 mai, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. 

FCSB - CS U Craiova, din etapa a 10-a a play-off-ului (ultima), se va disputa sâmbătă, 13 mai, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Dinamo - Astra, din etapa a 10-a a play-off-ului (ultima), se va disputa sâmbătă, 13 mai, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. 

Cele trei partide vor fi transmise și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.