• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ștefan Nanu (48 de ani), fostul fundaș stânga al Rapidului și al Stelei, își dorește să aibă măcar la fel de multe realizări ca antrenor precum a avut ca jucător. Fostul fotbalist a fost contactat de către Marin Condescu pentru a prelua banca tehnică a grupării din Liga 2.

Nanu s-a dus la Târgu Jiu, oraș, care este aproape de a-și inaugura și noul stadion, unul nou-nouț, dar deocamdată nu a semnat contractul. De ce? Pentru că a pus o condiție de care va depinde viitorul său pe banca gorjenilor.

”Am ales Pandurii, în primul rând, pentru că este un brand și pentru că acolo sunt niște oameni cunoscuți în fotbalul românesc. În al doilea rând, am ales acest club, pentru că ne dorim promovarea.

Într-adevăr, va fi greu! Suntem în discuții să putem face un lot competitiv care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul, adică promovarea. 

Eu cred și am convingerea că problemele financiare se vor rezolva. Deocamdată, nu am semnat contractul, am venit să vedem dacă putem redresa corabia. Am discutat cu domnul Condescu și am pus condiția stabilității financiare. Dacă aceasta va exista, rămân! Dacă nu, nu!”, a spus Nanu, la Radio Sport Total FM.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Noul stadion din oraşul lui Brâncuşi va avea 12 386 de locuri, o parcare de 400 de locuri, amenajată pe două niveluri, și o sală de antrenament.

21,8 milioane de euro costă construcţia "Municipalul" din Târgu Jiu, care ar trebui să fie gata în următoarea perioadă.

Stadionul va fi unul de patru stele, realizat după manualul anului 2010, însă nu se ştie deocamdată ce meciuri va găzdui după inaugurare.

Până se va decide dacă va accepta sau nu propunerea celor de la Pandurii, Nanu a fost prezent la eventimentul de săptămâna trecută, de pe Giulești, unde s-au aniversat 94 de ani de la înființarea Rapidului.