• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Dorin Goga, în vârstă de 32 de ani, fost la Poli Timişoara sau Dinamo Tbilisi, a acceptat să joace la Universitatea Cluj, club la care s-a lansat, în liga a patra. Atacantul a avut oferte şi din Liga 1 sau din străinătate, însă a ales cu inima.

Ioan Ovidiu Sabău reface la Universitatea Cluj ”gaşca” din 2000 cu care a promovat din liga a treia. După ce i-a convins pe Gabi Giurgiu, Alex Păcurar şi Octavian Abrudan (toţi fotbalişti cu pretenţii şi cu un background puternic în prima ligă), acesta l-a adus în liga a patra şi pe Dorin Goga.

Am venit să ajut echipa. Am avut o discuţie cu domnul Sabău şi m-a convins, mâine vom oficializa înţelegerea. Mă bucur că sunt acasă, cu familia. Am avut câteva oferte, chiar şi din străinătate, dar nu mi-a convenit niciuna”, a spus, pentru stiridesport.ro, Dorin Goga.

În 2008, Politehnica Timişoara a plătit 1,2 milioane de euro în schimbul serviciilor lui Goga. În prezent, atacantul născut la Zalău este cotat la 400.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de.