• Liga 1 - Play-out etapa a 13-a: Concordia Chiajna - Botoşani, pe DigiSport 1, luni, 29.05, ora 20:30
  • Handbal masculin - Champions League Final 4: Veszprem - PSG (Digi Sport 1, sâmbătă, 03.06, ora 16:15) şi Vardar - Barcelona (DigiSport 1, sâmbătă, 03.06, ora 19:00)

În acest moment, Rapid are toate șansele să termine play-off-ul Seriei I pe primul loc, contracandidata giuleștenilor, Dunărea Călărași, cedând absolut surprinzător pe teren propriu, 2-3 în fața celor de la Farul Constanță, echipă fără nicio șansă la promovare și aflată pe locul 6 înaintea etapei de sâmbătă.

Cu o victorie aparent logică, Dunărea Călărași ar fi trecut pe primul loc, cu 41 de puncte. După înfrângerea cu Farul, echipa lui Adrian Mihalcea poate să rămână acum la 5 puncte în spatele Rapidului, diferență care nu mai poate fi surmontată, din moment ce mai rămâne o singură etapă din play-off.

Farul a arătat surprinzător de bine la Călărași și a condus la pauză cu 1-0, după golul lui Pătulea (minutul 37). Dunărea spera să revină în partea a a doua, dar Farul a lovit de două ori pe contraatac, în doar 3 minute. Chițu a făcut 2-0 în minutul 72, pentru ca Pătulea să puncteze apoi iar, pentru un incredibil 3-0. Valentin Alexandru a redus din diferență cu o execuție spectaculoasă, Kanda a marcat apoi în al treilea minut al prelungirilor, la ultima fază, iar Farul s-a impus mai lejer decât o arată scorul, 3-2.

Rapid mai are de jucat cu Academica Clinceni și SC Bacău, în timp ce Dunărea Călărași mai are o singură partidă, la Clinceni, adversara giuleștenilor de duminică.

Duelul dintre Rapid și Clinceni este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la ora 14:00. Cele mai importante faze video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE DIN LIGA 2