• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

UTA Bătrâna Doamnă se pregătește de dubla cu FC Voluntari, însă arădenii sunt la pământ din punct de vedere fizic, după cele două meciuri jucate cu Dunărea Călărași, în ultimul având nevoie chiar de 120 de minute pentru a trece mai departe.

Cei de la UTA au trimis o solicitare către FRF prin care au încercat să se modifice sistemul celui de-al doilea baraj, în condițiile în care FC Voluntari a avut timp suficient să pregătească meciurile cu arădenii, după terminarea sezonului.

UTA a vrut ca barajul să se dispute într-o singură manșă, pe teren neutru, sau măcar amânarea dublei manșe pentru finalul săptămânii, scrie Sport Arad.

Răspunsul FRF a fost însă unul negativ: "Respinge ca tardivă solicitarea clubului ACS UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ cu privire la organizarea și desfășurarea jocurilor de baraj pentru promovarea/menținerea în Liga I".

Arădenii vor pleca cu avionul spre București, iar miercuri au programată prima manșă cu Voluntari, returul urmând să se dispute pe arena celor de la UTA, duminică.

"Eu cred că UTA e avantajată puțin, fiindcă a rămas conectată la miza unor jocuri deosebite, a fost sub presiune și e obișnuită să gestioneze astfel de momente. Pentru mine a fost puțin greu să-mi țin jucătorii în priză, să le repet mereu că mai avem de jucat două partide grele și importante, în care nu se poate spune că există o favorită", a spus Florin Marin, antrenorul Voluntariului.

FC Voluntari - UTA este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, ora 18:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!