• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Fără jucătorii de la prima echipă, care au intrat în grevă din cauza restanțelor financiare, Rapid a folosit o echipă inedită în amicalul cu Viitorul Domnești, pe care l-a pierdut clar, scor 1-4.

Antrenorul Dan Alexa s-a bazat pe juniori și pe jucătorii aflați în probe în Giulești, iar adversara Rapidului a mizat și pe un fotbalist cu o poveste interesantă, Cătălin Cîrjan (13 ani), care a refuzat să rămână în Italia, la Inter.

Cîrjan este un junior extrem de ambițios și visează să joace în tricoul României, la Campionatul European din 2020.

"Am fost la Inter ca să văd cum este fotbalul şi în altă ţară, dar lucrurile pe care le-am văzut acolo nu m-au impresionat, deoarece lucrurile pe care le facem cu domnul Andronache (antrenorul Viitorului Domnești) sunt mult mai complexe şi distractive.

Vreau cât se poate de repede să joc în Liga 1. Eu joc cel mai mult mijlocaș central, dar și vârf. Îmi propun să joc căt mai repede şi să evit contactele cu adversarii", susține Cîrjan, care nu poate juca în meciuri oficiale până la vârsta de 14 ani.

Antrenorul lui Cătălin Cîrjan de la Domnești, Virgil Andronache, este și el impresionat de talentul puștiului.

"Acum a ajuns la un nivel în care nu-l mai ajut eu pe el, ci el pe mine, deci l-aș folosi fără probleme și în meciurile oficiale. Cătălin este senzaţional, la nivelul lui de vărstă cred că este cel mai bun din ţară".