• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rapid nu a primit dreptul de a juca în Liga 1, iar unii dintre jucătorii se tem că nu își mai pot găsi echipe în timp util. Este și cazul lui Raul Costin (31 de ani), care așteaptă să își încheie conturile cu giuleștenii.

"Eu unul acum aștept, mă pregătesc alături de o echipă și aștept. Am avut de pierdut, este destul de greu, pentru că toate echipele și-au făcut loturile. Mă antrenez cu cei de la Clinceni, am jucat acolo acum vreo 13 ani. Pentru mine este prea mult liga a 5-a, încă pot evolua la un nivel ridicat. I-aș spune domnului Moraru că nu se pricepe și că singur nu poate salva echipa. În 6 luni la Rapid, eu am luat 2 salarii, dar ceilalți colegi au restanțe mai mari", a spus mijlocașul, ÎN DIRECT la "Fotbal Club", pe Digi Sport 1.

Costin a pus "tunurile" și pe Valerii Moraru, pe care îl consideră principalul vinovat pentru falimentul Rapidului.

"Am rămas momentan cu contract, dar până luni. Cum ne-a lichidat Moraru pe restul și clubul Rapid, ne va fi lichidat și contractul. Domnul Moraru intenționează multe, cum ne-a și spus că va plăti datoriile, dar probabil că nu poate. Nu se pricepe la acest fenomen și nu poate să țină o echipă ca Rapid. Cu toții am așteptat cu sufletul la gură să scoată echipa asta. Sunt doar vorbe aruncate, nu cred că va da în judecată pe nimeni acum", este convins fotbalistul de 31 de ani.

Cătălin Ţîră şi Saiffedine Alami ştiu deja unde îşi vor continua carierele. Atacantul va evolua la Neftci Baku, în timp ce marocanul a ajuns la FC Paris, în liga a treia din Franța.