• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

UTA Bătrâna Doamnă continuă să viseze la promovarea în Liga 1 după ce a terminat playoff-ul Seriei a-II-a pe poziția secundă. ÎN DIRECT la Digi Sport, arădenii s-au impus în partida din ultima etapă, 3-2 pe terenul celor de la Brașov.

UTA a deschis scorul în deplasarea de la Brașov în prelungirile primei reprize. Dennis Man, puștiul de 17 ani al trupei lui Roland Nagy, a ajuns la al nouălea gol al sezonului. Arădenii și-au majorat avantajul în minutul 58, când Ionuț Tănase l-a învins pe Florin Iacob cu un șut de senzație.

Cu un viitor incert și cu falimentul care bate la ușă, Brașovul a revenit incredibil. Bogdan Rusu a redus din diferență la doar patru minute după ce a intrat pe teren, cu al 10 -lea gol stagional (min. 59). Man putea să o scape pe Bătrâna Doamnă de emoții, dar a sutat în transversala (min. 70).

O alta rezerva a Brasovului, Horia Popa, a obtinut un penalty, în minutul 75. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Răzvan Avram. Obligata să învingă pentru a prinde locul al doilea, deoarece rivala Chindia conducea detașat la Baia Mare, UTA a dat lovitura în minutul 89. Alex Manea a înscris golul victoriei cu 3-2 și si-a trimis echipa la baraj, acolo unde arădenii vor înfrunta ocupanta poziției secunde din Seria I.