• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UTA Bătrâna Doamnă continuă să viseze la promovarea în Liga 1 după ce a terminat playoff-ul Seriei a-II-a pe poziția secundă. ÎN DIRECT la Digi Sport, arădenii s-au impus în partida din ultima etapă, 3-2 pe terenul celor de la Brașov.

UTA a deschis scorul în deplasarea de la Brașov în prelungirile primei reprize. Dennis Man, puștiul de 17 ani al trupei lui Roland Nagy, a ajuns la al nouălea gol al sezonului. Arădenii și-au majorat avantajul în minutul 58, când Ionuț Tănase l-a învins pe Florin Iacob cu un șut de senzație.

Cu un viitor incert și cu falimentul care bate la ușă, Brașovul a revenit incredibil. Bogdan Rusu a redus din diferență la doar patru minute după ce a intrat pe teren, cu al 10 -lea gol stagional (min. 59). Man putea să o scape pe Bătrâna Doamnă de emoții, dar a sutat în transversala (min. 70).

O alta rezerva a Brasovului, Horia Popa, a obtinut un penalty, în minutul 75. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Răzvan Avram. Obligata să învingă pentru a prinde locul al doilea, deoarece rivala Chindia conducea detașat la Baia Mare, UTA a dat lovitura în minutul 89. Alex Manea a înscris golul victoriei cu 3-2 și si-a trimis echipa la baraj, acolo unde arădenii vor înfrunta ocupanta poziției secunde din Seria I.