• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Balotești - Rapid 0-1. Giuleștenii au început returul la fel cum au luat și startul în campionat: cu o victorie împotriva lui CS Balotești, prima echipă căreia îi iau 6 puncte în acest sezon petrecut în Liga 2.

Antrenorul vișiniilor, Dan Alexa, a criticat starea gazonului, dar și-a felicitat jucătorii, fiindcă au jucat așa cum ar fi trebuit, pe o asemenea suprafață.

Rapid continuă lupta pentru Liga 1 - joi, de la ora 19:00, joacă în Giuleşti, cu Farul Constanţa, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

VEZI AICI REZULTATELE ȘI MARCATORII DIN ETAPA A 14-A A LIGII 2

"Principalul adversar al nostru a fost starea terenului. Mă bucur foarte mult că am jucat ceea ce cerea acest teren. A fost un meci greu, dar o victorie meritată.", a spus Dan Alexa, la finalul meciului CS Balotești - Rapid 0-1.

"Feroviarii" vor avea o misiune grea împotriva contracandidatei la promovare, Farul. Pe locul al treilea în prima serie a ligii secunde, constănțenii au făcut spectacol în ultimul meci, cu Ceahlăul, pe care l-au câștigat cu 5-0. 

"Liga 2 e imprevizibilă... Dacă au câștigat cu 5-0, nu înseamnă ca atunci când vor juca cu noi vor avea un meci ușor. Noi vrem să promovăm, așa că vom da totul să câștigăm.", a spus și Mădălin Martin (foto, în alb).

"Farul este foarte periculoasă în lupta pentru promovare. E o echipă cu jucători cu experiență, 8 au jucat în prima ligă și e o luptă deschisă. Revine Moke, din păcate l-am pierdut pe Trandu, un jucător foarte important pentru noi, cu Constanța.", a adăugat tehnicianul.

Ca să-i motiveze în meciul cu Farul, patronul Valerii Moraru le va plăti giulestenilor o parte din salarii.

"La angajați s-a plătit un salariu și la fotbaliști urmează să intre luni", a spus antrenorul Dan Alexa.

"Am avut o discuție cu Moraru, am primit niște promisiuni, ca până la sfârșitul momentul în care vom intra în vacanță, vom primi o jumătate de salariu și încă un salariu pe luna octombrie.", a precizat și mijlocașul ofensiv Mădălin Martin.

Rapid - Farul Constanța se joacă joi, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.