• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jucătorii Rapidului au efectuat vineri vizita medicală, la o policlinică din Chiajna. Totuşi, în Ilfov nu au fost prezenţi toţi cei 29 de fotbalişti care au luat parte la reunire, ci doar 17 dintre ei, cei care au încheiate contracte cu clubul.

Sportivii au întâmpinat şi ceva probleme, ţinând cont că Rapid nu a făcut rezervare doar pentru ei. Elevii lui Dan Alexa au fost nevoiţi să aştepte şi după alţi clienţi ai clinicii pentru a efectua testele. Printre aceştia s-au numărat ţi câţiva juniori ai Concordiei.

"Am fost puţini la vizita medicală. Să sperăm că se vor finaliza nişte transferuri în următoarea perioadă şi să fim cel puţin 25 de jucători. Avem şanse foarte bune la promovare. Suntem principala candidată. Trebuie să ne pregătim şi să primim ceva întăriri. Farul este principala contracandidată", a comentat Nicolae Vasile.

"Am ales Rapidul pentru proiectul care se desfăşoară şi sper ca la sfârşitul sezonului să fim pe primul loc şi să promovăm. Avem o echipă tânără, cu potenţial, şi sper să câştigăm toate meciurile până la final. Abia aştept să joc pe Giuleşti. Sunt nişte suporteri fantastici. Conducerea m-a asigurat că nu vor fi restanţe financiare", a vorbit şi noua achiziţie a giuleştenilor, Vlad Morar.

Pe 3 februarie, "alb-vișiniii" vor pleca în cantonamentul din India și vor reveni cu o săptămână înaintea primului meci oficial al anului 2016, care e programat pe 27 februarie, cu Academica Clinceni.

Până atunci aceştia se pregătesc în București și în împrejurimi. Antrenamentele fizice vor fi făcute la sala de forță de la Pro Rapid, iar cele cu mingea vor fi efectuate la Buftea, acolo unde giuleștenii au găsit un teren sintetic foarte bun.

Rapid va participa la un turneu amical, în India, alături de două echipe locale şi formaţiile sub 23 de ani ale Herthei Berlin, River Plate, Corinthians, TSV 1860 Munchen și Atletico Paranaense.

"Privind partea bună, vom avea nişte meciuri foarte bune acolo, cu echipe de renume. Sunt şi nişte factori care ne incomodează puţin, însă nu avem ce face. Trebuie să trecem peste asta şi să mergem să ne pregătim. Vaccinurile, fusul orar, temperatura, acestea sunt problemele", a adăugat Vasile.

VIDEO CU DECLARAŢIILE CELOR DOI