• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Min. 90: Fluier final. 

Min. 83: GOOOOOOOOOOOOOOOL UTA! 4-0! Vîlceanu pătrunde în careu și centrează la mijloc de unde Adrian Petre reia dintre apărătorii adverși direct în plasa lui Ignat. 

Min. 53: GOOOOOOOOOOOOOOO! UTA! Alexandru David se întoarce și trimite în careu până la Adrian Petre care îl lobează pe goalkeeperul advers ieșit dintre buturi și face 3-0. 

Min. 12: GOOOOOOOOOOOOOOL! 2-0! Dumitru Copil reia pe spate cu capul mingea trimisă din lovitură liberă îl păcălește pe Ignat și face 2-0. 

Min. 5: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL UTA! 1-0! Ignat nu are nicio reacție la șutul lui Adrian Petre. Execuție impecabilă a vârfului de la echipa arădeană. 

Min. 1: A început partida.

INFO: Moment inedit pentru un meci din Liga a 2-a. Mingea de joc a fost adusă cu ajutorul deltaplanului. 

UTA Bătrâna Doamnă o întâlnește pe Metalul Reșița în ultimul meci al etapei a 23-a din Liga 2, partida fiind transmisă în direct pe Digi Sport 1, luni, de la ora 15:00. 

Rezultatele etapei a 23-a din Liga 2:

Sâmbătă, 4 martie: 
Sepsi Sf. Gheorghe - CS Afumați 3-0
CS Balotești - Foresta Suceava 2-0
Chindia Târgoviște - Clinceni 3-1
Juventus București - Luceafărul Oradea 2-1
Dunărea Călăraşi - FC Brașov 1-1
ASU Poli - Dacia Unirea Brăila 1-1

Clasamentul din Liga 2:


Min 90: Final de partidă. Dunărea Călărași și FC Brașov au remizat, scor 1-1.

Min 43: GOOOOOL DUNĂREA CĂLĂRAȘI! Țîră a primit o minge pe culoar, printre fundașii centrali ai oaspeților și l-a învins pe goalkeeperul oaspeților cu un șut plasat

Min 28: GOOOOOL FC BRAȘOV!!! Oaspeții au deschis scorul prin Iacob, care a punctat cu o lovitură de cap din plonjon


Programul și rezultatele etapei a 23-a din Liga 2:

Sâmbătă, 4 martie: 
Sepsi Sf. Gheorghe - CS Afumați 3-0
CS Balotești - Foresta Suceava 2-0
Chindia Târgoviște - Clinceni 3-1
Juventus București - Luceafărul Oradea 2-1
Dunărea Călăraşi - FC Brașov 1-1
ASU Poli - Dacia Unirea Brăila, ora 15:00

Luni, 6 martie:
UTA Bătrâna Doamnă - Metalul Reșița, ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1


Min 92: Final de partidă. Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus cu 3-0 în fața celor de la CS Afumați.

Min 90: GOOOOOL SEPSI SF. GHEORGHE! Mame Issa Thiaw a înschis tabela după o acțiune personală în care a driblat mai mulți jucători ai oaspeților. 

Min 61. GOOOOOL SEPSI SF. GHEORGHE!!! Veteranul Hadnagy a majorat diferența în favoarea gazdelor cu un șut din interiorul careului, după o cursă de 30 de metri

Min 42. GOOOOOL SEPSI SF. GHEORGHE!!! Gazdele au deschis scorul cu puțin timp înainte de pauză prin Răzvan Damian, care a marcat cu o lovitură de cap, din 6 metri, după o lovitură liberă


Etapa cu numărul 23 din Liga 2 începe ÎN DIRECT la Digi Sport 1 cu întâlnirea dintre Sepsi Sf. Gheorge și CS Afumați. Aceasta este prima dintre cele 3 partide transmise de Digi Sport din runda a doua a acestui an.

După 22 de etape disputate din stagiunea 2016/2017, lider este Juventus București, cu 45 de puncte din 19 partide. Podiumul este completat de Olimpia Satu Mare (40 de puncte din 20 de partide) și UTA Bătrână Doamnă (39 de puncte din 20 de partide).

4 formații s-au retras până acum din competiție. Este vorba despre Unirea Târlungeni, Șoimii Pâncota, CSM Râmnicu Vâlcea și ACS Berceni.