• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Brăila - UTA 2-1. Împrumutat de Steaua la UTA Bătrâna Doamnă, Robert Vîlceanu a debutat cu gol în tricoul arădenilor, în deplasarea de la Brăila. Mijlocașul în vârstă de 19 ani a deschis scorul în minutul 16, cu o execuție simplă, după ce Adrian Petre l-a lăsat cu jumătate de poartă goală în față.

Golul marcat de jucătorul cedat de Steaua la UTA, până în vară, nu i-a ajutat foarte mult pe arădeni, întrucât Dacia Unirea Brăila a întors scorul și a câștigat cu 2-1, datorită unei ”duble” semnate de Costel Roșu (minutele 31 și 72).

Echipa lui Laurențiu Roșu a coborât, in urma acestui eșec, pe locul al treilea, fiind întrecută de către Olimpia Satu Mare, care a câștigat sâmbătă, la Brașov.

A fost al doilea gol al sezonului pentru Vîlceanu, după cel reușit pentru Steaua, contra lui CSM Poli Iași, în prima parte a campionatului.

Vîlceanu a punctat pentru Steaua și în urmă cu aproape trei ani, chiar la debutul în tricoul roș-albastru, pe finalul primului mandat al lui Reghecampf. El a devenit atunci al doilea cel mai tânăr marcator în meciul de debut din istoria primei ligi din România, la 16 ani, 11 luni și 17 zile, după dinamovistul Iosif Varga. Este și acum cel mai tânăr marcator al Stelei în Liga 1.

Laurențiu Reghecampf a revenit pe banca Stelei la finalul anului 2015, când Vîlceanu era împrumutat pentru toată stagiunea 2015-2016 la FC Voluntari. Mijlocașul ofensiv s-a întors de la ilfoveni în vară și tehnicianul roș-albaștrilor l-a păstrat pentru prima parte a sezonului, când l-a folosit o singură dată, când Vîlceanu a și marcat: în remiza de pe teren propriu cu CSM Poli Iași (1-1). În ianuarie 2017, Steaua l-a împrumutat din nou, de această dată în Liga a 2-a, la UTA.

VIDEO Golul marcat de Vîlceanu la Brăila:

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT