• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Dani Coman îl acuză pe Valerii Moraru că a dus Rapidul în pragul desfinţării. "Se vor plăti datoriile şi vom ieşi la lumină", a spus singurul angajat al lui Moraru la Rapid.

Ultimul termen în cazul falimentului clubului Rapid este pe 20 iulie, dar mai mulţi oameni din fotbal au dat deja verdictul. Vinovat pentru situaţia clubului giuleştean, cu datorii de peste 4,5 milioane de euro, este actualul finanţator, Valerii Moraru, cel care a preluat clubul în iulie 2014.

"Moraru a venit în România și a luat Rapidul doar pentru a-și face publicitate. Nu știu dacă a ajutat în vreun fel echipa, din moment ce se află în situația în care se află. Moraru ar trebui să lase echipa, să plece toată lumea de acolo și să vină oameni care într-adevar iubesc Rapidul", a spus Dani Coman, fostul portar al giuleștenilor.

Valerii Moraru are un singur angajat la Rapid, care i-a reprezentat pe giuleşteni la stabilirea ţintarului Ligii 1, la LPF.

"Acționarul a zis că a venit cu angajament de plată și garantează cu plata datoriilor, deci toate șansele să ieșim la lumină", a spus Maria Dincă, directorul economic al Rapidului și singurul angajat al clubului.

Curtea de Apel București a amânat pentru 20 iulie procesul în care se solicită suspendarea executării silite în cazul falimentului clubului Rapid. Motivul amânării a fost de neînţeles. Lichidatorul judiciar, care a început deja demersurile pentru dizolvarea echipei, nu a fost prezent în sala de judecată şi nici nu a semnat o împuternicire pentru avocaţii care reprezintă Rapidul.