• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rapid a obținut, matematic, promovarea în Liga 1, după succesul obținut în fața Academicii Clinceni, cu scorul de 3-1. Omul meciului pentru giuleșteni a fost Vlad Morar, autorul unei duble. Antrenorul Rapidului era însă gata să rămână fără jucătorul în vârstă de 22 de ani, chiar cu o zi înaintea jocului.

Supărat că nu a fost plătit de mai multe luni, Vlad Morar a hotărât să plece din cantonamentul echipei. Acesta a fost convins cu greu să rămână de către Dan Alexa și impresarul său, Ana Maria Prodan.

Atacantul giuleștenilor, Vlad Morar, a explicat pentru digisport.ro ce l-a determinat să facă un asemenea gest.

”Am hotărât să plec din cantonamentul echipei pentru că nu mi se pare corect cum a procedat conducerea clubului. Unii jucători și-au primit o parte din bani, iar alții, printre care și eu, nu am văzut nici un ban.

Domnul antrenor și Ana Maria Prodan m-au convins să rămân până la finalul sezonului. Voi juca și cu Bacăul și după voi hotărî ce voi face.” a spus Vlad Morar pentru digisport.ro.

Vlad Morar a venit la Rapid în urmă cu 3 luni și a evoluat în 14 jocuri pentru alb-vișinii.

8 goluri a marcat atacantul pentru giuleșteni de când a ajuns sub comanda lui Dan Alexa.