• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Liderul Ligii 2, Juventus Bucureşti, a deschis scorul în meciul din deplasare cu CS Baloteşti în urma unui penalty discutabil, acordat în repriza a doua.

În minutul 61, atacantul bucureştenilor, Bogdan Chipirliu, a intrat în careu şi a căzut pe gazon în urma unui duel cu Paul Antoche. Centralul partidei, Dumitrică Omar Cristian, din Craiova, nu a stat pe gânduri şi a indicat punctul cu var.

Decizia arbitrului, cel puţin discutabilă, a determinat proteste vehemente ale jucătorilor de la CS Baloteşti, în timp ce în tribune, fanii au readus la viaţă celebra scandare "Hoţii! Hoţii!", care în trecut era foarte prezentă pe arenele din România.

VIDEO: Faza penalty-ului primit de Juventus

Lovitura de la 11 metri a fost executată şi transformată de cel care a obţinut, Chipirliu, iar gruparea al cărei preşedinte este Gheorghe Chivorchian a deschis scorul.

În cele din urmă, Juventus a câştigat cu 2-0, a doua reuşită a echipei lui Daniel Opriţa aparţinându-i tot lui Chipirliu. 

Toate rezultatele etapei a 13-a şi clasamentul Ligii 2

Astăzi, de la ora 15:00, UTA Bătrâna Doamnă va juca pe teren propriu cu Dunărea Călărași, iar duminică, de la 11:00, Chindia Târvovişte o va întâlni acasă pe CS Afumaţi. Ambele partide vor fi transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Programul complet al canalelor Digi Sport