• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Pe picior de plecare de la Rapid, congolezul Wilfred Moke (27 de ani) a adus acuze dure conducerii. Fostul căpitan al alb-vișiniilor s-a înțeles cu FC Voluntari și acuză problemele din Giulesti.

”Eu nu am văzut niciodată aşa ceva. Nu am jucat eu la echipe mari, dar lipsa de seriozitate şi profesionalism pe care am observat-o aici, la conducători, nu am văzut-o niciunde altundeva.

Îmi pare rău pentru că este un club mare, are toate condiţiile să fie unul dintre cele mai mari cluburi din România. Are suporteri şi infrastructură, dar cei care conduc acest club nu-i vor binele”, a spus Moke.

Fotbalistul a explicat motivele pentru care a acceptat oferta Voluntariului și nu l-a menajat deloc pe finanțatorul giuleștenilor, Valerii Moraru.

”Nu vreau să plec pentru bani, eu plec din cauza lipsei de respect, a minciunilor nenumărate. Eu le-am spus că vreau să plec acasă. Nu ştiam atunci nimic de Voluntari.

Sunt jucători care şi-au pierdut casele, nu au ce să mănânce. Moraru nu înţelege asta, dar noi trebuie să îl înţelegem pe el. Nu mai trebuie să fim de acord cu el, nu mai trebuie să rămânem tăcuţi, trebuie să spunem adevărul. Face numai rău”, a mai spus Moke.

15 meciuri a bifat Moke în tricoul Rapidului, fără a marca însă vreun gol