• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Rapid se pregătește serios pentru a ataca promovarea în Liga 1 și face achiziții după achiziții. Cu doar o zi înaintea plecării spre cantonamentul din India, tehnicianul Dan Alexa a mai primit o veste bună.

Oficialii giuleștenilor l-au legitimat pe fundașul Emmanuel Mendy (25 de ani), fotbalist care a convins în probe că poate fi o soluție pentru giuleșteni. Chiar dacă are 175 cm și poate juca oriunde în apărare, Alexa l-a încercat pe Mendy în centrul defensivei, acolo unde Rapid îi mai are doar pe Avrămia și pe Robuste. Africanul s-a descurcat foarte bine, astfel că din retur va îmbrăca și oficial tricoul alb-vișiniilor.

Mendy, care a făcut junioratul la Murcia, a ajuns în vara lui 2008 la echipa de tineret a celor de la Liverpool, fiind considerat la acea vreme un mare talent. Fotbalistul, senegalez de origine, are și cetățenie spaniolă, ceea ce îl ajută mai ușor la legitimare. 

Până acum, africanul a mai evoluat pentru Dinamo Tbilisi şi Duagava Riga, dar şi în Spania, la Huercal-Overa, formaţie din liga a patra.

Miercuri, 3 februarie, giuleștenii vor pleca în India, acolo unde vor participa și la turneul Sait Nagjee Amarsee, de la Kozhikode. Organizatorii au invitat opt echipe, printre care și Rapid, care au fost împărțite în două grupe.

Programul meciurilor Rapidului în India:

7 februarie: Rapid - Dnipro
9 februarie: Watford U23 - Rapid
13 februarie: Atletico Paranaense U23 - Rapid

Din cealaltă grupă fac parte Argentina U23, TSV 1860 Munchen U23 (Germania), Shamrock Rovers (Irlanda) și Volyn Lutsk(Ucraina).