• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Fotbaliștii de la Rapid au fost nemulțumiți din cauza întârzierilor salariale și au boicotat inclusiv cantonamentul echipei, programat pentru luna februarie în India.

Ovidiu Burcă, președintele giuleștenilor, a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, care mai este situația echipei. 

”Jucătorii vor merge în cantonamentul din India, este adevărat că au fost anumite tensiuni, dar lucrurile au intrat în normalitate. Am avut o discuție cu cărțile pe față, le-am explicat care este situația. Domnul Valerii Moraru a venit în fața lor și s-a discutat deschis”, a spus oficialul vișiniilor.

Burcă spune că totuși situația de la Rapid nu este atât de dramatică pe cât pare din exterior.

”Până la urmă. situația nu este foarte dramatică, pentru că sunt doar două luni de întârziere. Dacă ne raportăm la situația din România, și aici mă refer din punct de vedere financiar, în care există multe cluburi care nu-și plătesc jucătorii pe perioade mai mari de timp, realizăm că noi nu suntem chiar ultimii”, a mai spus Burcă la Digi Sport.

3 februarie este data la care Rapid va pleca în cantonamentul din India