• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE 17:30 Un fan arădean de care am amintit ar fi fost lovit în cap de un jandarm cu bastonul din dotare a ajuns la spital, conform sportarad.ro. Suporterul are fractură craniană deschisă și va intra în operație.


UPDATE 13:30 "Război" în toată regula pe străzile din Arad, între ultraşii UTA-ei şi ai Timişoarei. Rivalitatea dintre cele două grupări este una extrem de puternică, dar din păcate ea nu se rezumă doar la încurajări şi spectacol pe stadion. 

Aproape 1000 de fani ai Timişoarei s-au deplasat la Arad, pentru confruntarea cu "Bătrâna Doamnă". Dintre aceştia, doar 90 pot pătrunde pe stadion, acesta fiind numărul de bilete alocat de gazde. Odată ajunși în oraș, fanii de pe Bega au intrat într-un schimb de replici cu cei arădeni și nu mult a durat până când cele două tabere au sărit la bătaie. Cu greu, forțele de ordine au intervenit și i-au liniștit pe suporteri. Un fan din Arad a fost grav rănit și a necesitat intervenția promptă a medicilor, aceștia transportându-l de urgență la spital.

UPDATE 11:45 Suporterii timişoreni au făcut şi ei spectacol la plecarea spre Arad, pentru derby-ul dintre UTA Bătrâna Doamnă şi ASU Poli Timişoara, transmis în direct de Digi Sport 1 astăzi, de la ora 14.00.

Chiar dacă au primit doar 90 de bilete, sute de suporteri timişoreni au făcut deplasarea cu trenul spre oraşul marii rivale.

VIDEO DE LA PLECAREA FANILOR TIMIŞORENI


 

Fanii arădeni au făcut spectacol înaintea derby-ului cu marea rivală. UTA Bătrâna Doamnă va da piept cu ASU Poli Timişoara, duminică, de la ora 14:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Atmosferă impresionantă înaintea derbyului din liga a doua, dintre UTA Bătrâna Doamnă şi ASU Poli Timişoara. Aproximativ 100 de fani ai arădenilor au venit la ultimul antrenament al favoriţilor.

Suporterii au ţinut să le amintească jucătorilor lui Laurenţiu Roşu importanţa confruntării cu rivalii timişoreni.

"Cred că e prima dată când avem un derby la care chiar nu trebuie să le explicăm jucătorilor ce înseamnă Uta-Poli pentru noi, pentru că majoritatea aţi crescut cu asta în sânge.

Cei care nu sunteţi din Arad, o să aveţi ocazia să jucaţi într-unul dintre cele mai importante meciuri pe care o să le jucaţi vreodată în viaţa voastră", a spus unul dintre liderii galeriei arădene.

Ploaia le-a dat bătăi de cap organizatorilor. Fanii au ajutat la acoperirea gazonului cu o prelată, iar jucătorii s-au pregătit în această săptămână în Ungaria.

Cel mai important meci din vestul României se va disputa cu casa închisă. Toate cele 1.900 de bilete s-au epuizat în câteva ore.

Şi susţinătorii lui ASU Poli vor veni în număr mare la meci. Chiar dacă au primit doar 90 de bilete, peste 500 de fani alb-violeţi au anunţat că îşi vor susţine echipa din afara arenei.