• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

AS Monaco şi Guingamp au terminat la egalitate pe Stade Louis II, în prima etapă a noului sezon de Ligue 1, la capătul unei întâlniri spectaculoase.

Senegalezul Mustapha Diallo a deschis scorul după 29 de minute de joc: mijlocasul lui Guingamp l-a învins pe Subasic cu o reuşită care se înscrie deja în cursa pentru cel mai frumos gol al sezonului.

Opt minute mai târziu, oaspeţii au lovit din nou pe Luis II – Deaux a centrat perfect pe linia porţii, iar Privat a împins mingea în plasă (min 37).
Monegascii au revenit după pauză, în bună măsură graţie lui Bernardo Silva. Portughezul a fost faultat în careu în minutul 70, iar Fabinho a redus din diferenţă, din penalty.

Cu şase minute înainte de final, acelaşi Bernardo Silva a finalizat cu noroc o fază colectivă a gazdelor, iar Monaco – Guingamp s-a terminat la egalitate, 2-2.