• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Ligue 1 atrage un nou nume mare, după Mario Balotelli, care a debutat cu o "dublă" duminică în tricoul lui Nice, în derby-ul mediteraneean cu Olympique Marseille.

Emmanuel Adebayor va semna cu Lyon, anunţă cotidianul francez L'Equipe. Atacantul togolez este liber de contract de la finalul sezonului trecut, după despărţirea de Crystal Palace, unde a jucat numai jumătate de an. "Vârful" în vârstă de 32 de ani a înscris un singur gol în nouă meciuri pentru Palace, în toate competiţiile.

Adebayor ar reveni în Ligue 1 după peste zece ani. Africanul a debutat în fotbalul mare la Metz, pentru care a înscris 19 goluri în 53 de meciuri, şi a jucat între 2003 şi 2006 la Monaco, pentru care a punctat de 26 de ori în 115 partide şi a jucat finala Ligii Campionilor.

A urmat transferul la Arsenal, pentru zece milioane de euro, şi cel la Manchester City, în schimbul a 29 de milioane de euro.

Adebayor a fost împrumutat şi la Real Madrid şi a mai jucat la Tottenham înainte de a ajunge la Crystal Palace.

Partidele din Ligue 1, Serie A și La Liga pot fi urmărite pe canalele Digi Sport până în 2018.