• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO Marseille - Toulouse 2-0. Pamela Anderson a ales să vină și să-l susțină ”pe viu” pe iubitul ei, Adil Rami, fotbalistul lui Marseille. Echipa de pe Stade Velodrome s-a împăcat cu suporterii și a reușit a doua victorie la rând în Ligue 1, 2-0 cu Toulouse.

Fostul model Playboy Pamela Anderson a asistat din tribune la partida din acest weekend dintre Marseille și Toulouse, pentru a-l urmări la joc pe iubitul ei, Adil Rami. Echipa de pe Stade Velodrome a reușit a doua victorie la rând în Ligue 1, 2-0 cu Toulouse. Rami și Pamela au început să se întâlnească în luna iunie a acestui an, după ce au făcut cunoștință la Saint Tropez. Relația lor nu a fost dintre cele mai bune în ultima perioadă după ce Pamela, în vârstă de 50 de ani, l-a acuzat pe Adil Rami, 31 de ani, că este gelos pentru relația ei de prietenie cu șeful Wikileaks, Julian Assange.

Fostul ”iepuraș” Playboy a mărturisit recent că este foarte apropiată de Assange, 46 de ani, și că cei doi sunt prieteni. ”Julian Assange este un prieten foarte apropiat. Consider că este foarte curajos și nimic nu este mai sexy decât curajul. Nu este amuzant, oriunde mă duc eu sunt într-o aventură romantică. Suntem prietenoși, da, foarte prietenoși”, a declarat Pamela pentru ”Good Morning Britain”. Pamela Anderson a spus pentru aceeași sursă că deși îl place pe Julian Assange, între ea și șeful Wikileaks nu poate fi nimic romantic. De partea cealaltă, Adil Rami este gelos pe prietenia mai mult decât apropiată între Pamela Anderson și Julian Assange. ”Deja am o poveste de dragoste în viața mea. Să fiu îndrăgostită de Julian? Îl iubesc, dar am un iubit. Este teribil de gelos, dar am o viață interesantă. Sunt foarte fericită în Europa”, a mai spus blonda ajunsă la vârsta de 50 de ani.

Meciul cu Toulouse a început bine pentru gazde, care au avut o dublă ocazie prin N'Jie și Thauvin, în minutul. Golul a venit în minutul 33 - Lafont nu a mai reușit să se opună la reluarea lui Thauvin și la vestiare s-a intrat cu avantaj minim pentru OM.

Scorul final, 2-0, a fost stabilit de Ocampos în minutul 62. Cu acest succes, Marseille a urcat pe locul 5, la două puncte de podium, și este singura echipă din Ligue 1 care a marcat în fiecare dintre cele șapte etape scurse până acum.