• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

PSG joacă în prima etapă din sezonul 2017-2018 a Ligue 1 cu nou promovata Amiens. Pentru a nu da piept cu Neymar, fotbalist aflat în discuții avansate cu vicecampioana Franței, cei de la Amiens l-au sfătuit să mai rămână o perioadă la Barcelona, cel puțin până când trece meciul.

Cum în ultimele două spătămâni transferul lui Neymar la vicecampioana din Franța a fost larg dezbătut, Amiens, adversara lui Paris Saint Germain din prima etapă a campionatului francez, a găsit de cuviință să-l sfătuiască pe brazilian să ajungă la acord de abia după meciul lor direct. Nou promovata va juca în prima etapă din sezonul 2017-2018 pe 5 august pe ”Parc des Princes”. De teama de-a nu da peste fotbalistul brazilian, Amiens a postat un mesaj amuzant pe una dintre rețelele lor de socializare. Amiens îl sfătuiește pe brazilian să nu vină la Paris decât la finalul lunii august.

”Neymar, noi vedem că tu te distrezi cu bunii tăi prieteni Messi și Suarez. Așa că noi te sfătuim să rămâi la Barcelona până spre finalul lunii august”, au scris cei de la Amiens pe twitter.

Întâlnirea dintre Paris Saint Germain și Amiens se va disputa sâmbăta viitoare, pe data de 5 august și va fi transmisă de Digi Sport 1, începând cu ora 18:00. Cele mai importante faze vor fi în format LIVE VIDEO pe digisport.ro şi m.digisport.ro.