• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Neymar s-a săturat de conținutul ședințelor tactice ale antrenorului lui PSG, Unai Emery. Starul brazilian îi reproșează acestuia faptul că jumătatea de oră în care își studiază video viitorul adversar îl deranjează.

Cotidianul As susține că pe Neymar îl obosesc cele 30 de minute pe care Emery le folosește în acest scop, chiar dacă această modalitate de observare a rivalilor este folosită și de Tite, la echipa națională a Braziliei.

Acesta ar fi încă un motiv pentru colegii lui Neymar de la PSG să fie nemulțumiți de statutul de vedetă avut de jucătorul de 25 de ai venit pentru 222 de milioane de euro de la Barcelona.

Potrivit cotidianului Le Parisien, foarte bine informat în privinţa grupării de pe Parc des Princes, sud-americanul are doi fizioterapeuţi personali, Rafael Martini şi Ricardo Ros, care au fost incluşi în staff-ul lui PSG şi care se ocupă doar de el.

De asemenea, jucătorii lui Unai Emery trebuie să-l menajeze pe brazilian la antrenamente şi să evite să intre tare asupra sa. O clauză introdusă pentru a se evita un episod de genul celui de la Barcelona, unde Neymar a fost la un pas de bătaie cu Semedo, în urma unui duel dintre cei doi.

În plus, fostul jucător al catalanilor ar fi eliberat de sarcinile defensive în timpul meciurilor, notează sursa citată.