• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Chiar dacă a evoluat în amicalul câștigat de Barcelona, la International Champions Cup, cu 2-1, în fața lui Juventus, iar Neymar a marcat ambele goluri ale catalanilor, situația nu s-a schimbat și brazilianul are mari șanse să semneze cu PSG.

Mai mult decât atât, Marca a publicat și detaliile contractuale ale lui Neymar la clubul francez. Conform publicației spaniole, atacantul sud-american va câștiga aproape dublu în comparație cu cât încasează în prezent la Barcelona, acolo unde are un salariu net anual de 15 milioane de euro.

Sursa citată menționează că Neymar ar urma să semneze un contract pe șase sezoane și va primi de la PSG puțin peste 29 de milioane de euro pe an.

Ținând cont și de clauza sa de reziliere prevăzută în înțelegerea cu Barcelona, întreaga afacere se va ridica la aproape 400 de milioane de euro. Concret, transferul lui Neymar o costă pe PSG 397 de milioane de euro - 222 de milioane, clauza de reziliere și 175 de milioane, salariile pe care jucătorul le va primi în cei șase ani pe Parc des Princes, dacă își va duce contractul până la final.

Zilele trecute, în presă a apărut informația cum că Neymar își va plăti singur clauza de reziliere, pentru ca clubul să nu încalce Fair Play-ul Financiar, lucru prevăzut inclusiv de regulament. Cu siguranță însă, dacă se va întâmpla așa, jucătorul își va recupera banii din partea clubului.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT