• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Agentul lui Marco Verratti a anunţat că jucătorul său ar putea s-o părăsească pe PSG, dacă vor continua atacurile din presa franceză la adresa acestuia. Două cluburi mari europene, Barcelona şi Juventus, sunt dispuse să achite sume mari pentru mijlocaşul la închidere de 23 de ani.

Presa franceză nu este singura problemă a internaţionalului italian: în partida cu Marseille (0-0), acesta a fost schimbat în minutul 59 şi a avut un schimb de replici în momentul înlocuirii cu antrenorul Unai Emery.

VIDEO CU SCHIMBUL DE REPLICI DINTRE VERRATTI ŞI EMERY

"Verratti vrea să câştige trofee cu PSG, dar, dacă aceste atacuri din presa franceză vor continua, Marco îşi va reconsidera poziţia şi probabil că va pleca", a anunţat Donati Di Campli, pentru Rai Sport.

În vârstă de doar 23 de ani, Verratti a adunat deja peste 100 de prezenţe în primul "11" al lui PSG. Titular incontestabil şi la naţionala Italiei, mijlocaşul e considerat de mulţi un jucător complet: capabil să închidă jocul, dar şi să alimtenteze ofensiva cu pase foarte utile.

Mijlocaşul italian e în acest moment cotat de transfermarkt.de la suma de 40 de milioane de euro, însă o eventuală primă ofertă din partea Barcelonei sau a lui Juventus va fi mult mai mare. Se aşteaptă ca aceştia să ofere măcar 60 de milioane pentru unul dintre cei mai constanţi jucători din lume.