• Liga 1, etapa a 8-a din play-off: Dinamo - FCSB e luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1
  • Handbal feminin, Champions League Final Four: CSM Bucureşti - HC Vardar e sâmbătă, de la ora 18:30, în direct pe Digi Sport 1

Pierre-Emerick Aubameyang a fost o țintă importantă pentru majoritatea cluburilor de top din Europa, însă cea mai insistentă a fost campioana Franței, Paris Saint-Germain. Gabonezul a mărturisit pentru un post de radio din Franța de ce mutarea nu s-a mai realizat.

"Da, s-a întâmplat acest lucru, am fost dorit de PSG! Nu eu i-am refuzat, ci clubul a tratat problema greșit. De-a lungul ultimilor ani, PSG m-a vrut în mai multe rânduri, dar tatăl meu (n.n. este și impresarul lui Aubameyang) a închis orice discuție, așa cum s-a întâmplat și în acest an.

PSG nu a vorbit deloc cu tatăl meu și s-a îndreptat direct către cei de la Dortmund, iar Borussia a refuzat din start posibilitatea ca eu să plec acolo", a dezvăluit Aubameyang, care spune că transferul s-ar fi putut realiza, în cazul în care PSG avea un director sportiv.

În această vară, PSG l-a adus în postura de director sportiv pe Patrick Kluivert, însă se pare că fostul internațional olandez nu se poate implica în privința transferurilor.

4 goluri a marcat Dortmund în primele 3 etape din Bundesliga
27 de ani este vârsta lui Aubameyang
45 de milioane de euro este cota atacantului, conform transfermarkt.de