• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Primul meci al lui Neymar în tricoul lui PSG a adus o evoluţie bună din partea celui mai scump fotbalist din istorie, dar şi un autogol antologic.

PSG s-a deplasat în această seară la Guingamp cu gândul să îi ofere prilejul jucătorului pentru care a plătit 222 de milioane de euro să strălucească. Fostul fotbalist al Barcelonei a luat câteva acţiuni pe cont propriu, în stilu-i caracteristic, dar per ansamblu evoluţia sa nu a încântat. Cel puţin în prima parte. Şi-a luat revanşa după pauză: la golul de 2-0, a pasat decisiv pentru Cavani, pentru ca în minutul 82 să stabilească scorul final, 3-0. Însă meciul va rămâne pe retina microbiştilor şi pentru altceva, dincolo de debutul lui Neymar.

Cei care au urmărit partida de Stade du Roudourou au asistat cu siguranţă la un moment pe care probabil nu îl vor uita prea curând. În minutul 52 al partidei, într-o perioadă în care formaţia pariziană controla total jocul, Itkoko a înscris în propria poartă. Fundaşul dreapta a trimis uşor spre propriul portar, care a fost prins pe picior greşit şi nu a putut evita autogolul.

Vezi mai jos imaginile