• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

În timp ce Kylian Mbappe se află pe punctul de a părăsi AS Monaco pentru Paris Saint-Germain, Eric Abidal a declarat că atacantul francez ar trebui să-şi vadă mai întâi interesul şi să mai stea un sezon în Principat.

Perspectiva plecării lui Mbappe la PSG nu-l încântă pe fostul fundaş internaţional francez. Fostul monegasc, astăzi ambasador al clubului FC Barcelona, a declarat la BBC că tânărul atacant ar trebui să se întărească mai întâi, înainte de a pleca la un club unde aşteptările vor fi mult mai mari.

"El trebuie să demonstreze că poate avea regularitate în joc, să performeze în marile competiţii, precum Cupa Mondială cu Franţa, şi apoi să plece. Pentru moment, Monaco este cel mai bun club pentru el.

Nu are presiune acolo. Este un băiat liniştit, focalizat doar pe munca lui. Într-un club mare, zilnic există presiune şi, dacă nu marchezi, chiar şi într-un singur meci, totul este foarte complicat".

Agerpres