• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mario Balotelli a prins viteză cu Ferrariul cu care se deplasa prin Italia și a fost oprit pe autostradă de un echipaj al poliției rutiere. Văzând despre cine este vorba, ofițerului de poliție i-a părut rău că-l amendează, dar a spus că nu are încotro.

Ofițerul de la poliția rutieră care l-a oprit pe Mario Balotelli a spus că îi pare rău, dar că trebuie să îl dea drept ”un exemplu negativ“, din cauza excesului de viteză cu care internaționalul italian se deplasa pe o autostradă în apropierea orașului Vicenza. Fotbalistul lui Nice demara, conform raportului întocmit de omul legii, cu aproximativ 200 kilometri pe oră. Mario Balotelli a fost sancționat cu o amendă și cinci puncte de penalizare de polițiști.

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, când o patrulă de la poliția rutieră din Brescia, conform jurnaliștilor de la ”Il Giornale di Vicenza”, a văzut pe autostradă două boliduri, un Lamborghini și un Ferrari, cu plăcuțe de înmatriculare din Franța, rulând cu viteze excesiv de mari. Cele două mașini au fost imediat oprite pe marginea drumului care leagă Brescia de Vicenza în sensul de mers spre Padua. Conform presei, la bordul Ferrariului se afla Balotelli care s-a scuzat în fața autorităților și a semnat pe loc amenda. Pe de altă parte, la bordul celeilalte mașini se afla un prieten de-al său.

Echipa italianului a jucat sâmbătă seară, începând cu ora 21:00, pe terenul lui Saint Etienne, într-un meci pe care l-au și pierdut de astfel, la limită ce-i drept, scor 1-0. În cadrul rundei imediat următoare, Nice va juca pe teren propriu cu Troyes, vineri, de la ora 20:00.