• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Mario Balotelli nu poate uita ce a pățit la Cupa Mondială din Brazilia, din urmă cu doi ani. Atacantul a fost schimbat de Cesare Prandelli la pauza meciului cu Uruguay, pierdut de Squadra Azzurra cu 0-1.

Chiar dacă au trecut mai mult de doi ani de atunci, Mario Balotelli a declarat într-un interviu acordat recent, pentru Sky Sport Italia, că este încă nervos pe fostul selecționer al Italiei.

”Sunt încă supărat pe Prandelli pentru că m-a schimbat cu Uruguay la Cupa Mondială din Brazilia. Pentru mine este imposibil să-i cuceresc pe suporterii italieni, chiar dacă voi câștiga un Mondial sau un European. Momentan nu sunt dezamăgit că nu sunt convocat la echipa națională însă sper să revin cât mai curând”, a declarat Balotelli.

După Cupa Mondială din 2014, atacantul nu a mai fost convocat la naționala Italiei. De atunci, pe la cârma primei reprezentative a mai trecut și Antonio Conte. Nu a fost luat în lot nici de noul selecționer, Giampiero Ventura, în ciuda faptului că e cel mai eficient atacant italian al startului de sezon, cu 6 goluri pentru Nice în toate competițiile.

Super Mario a făcut și un top al echipelor la care s-a simțit cel mai bine, iar echipa sa de suflet, AC Milan, nu se numără printre acestea.

”Nu mai am niciun vis în fotbal, doar ținte. Un clasament al echipelor la care m-am simțit cel mai bine? Nice, Manchester City și cam atât. La Milan este foarte multă confuzie, singurul lucru sigur a fost și este Adriano Galliani”, a mai spus Balotelli.

Balotelli a evoluat în cariera sa la Inter, Milan, Manchester City și Liverpool, iar în prezent este legitimat la Nice.

6 goluri în 5 partide a reușit Balotelli pentru Nice în acest sezon (5/3 în Ligue 1, 1/2 în Europa League).